Nedlasting Banksync

Banksync er et program som gjør det enkelt å hente kontoinformasjon fra din nettbank til SpendChart.

  • Sikkerhet - Programmet kjører på din datamaskin. Fødselsnummer og nettbankpassord lagres ikke og benyttes kun til identifisering i nettbanken (som ved bruk av en nettleser).
  • Tillit - Du kan verifisere kildekoden og se at fødselsnummer og nettbankpassord ikke kommer på avveie og at programmet kun laster ned og laster opp kontoutskrifter.
  • Automatikk - Så snart synkroniseringen er ferdig vil dine siste bevegelser være tilgjengelig i SpendChart.

Under tilbyr vi signerte installasjonsfiler til Windows. Filer fra SpendChart er signert av Trond Bjerkestrand (1).

Skandiabanken skriver i en e-post Fredag 4. februar at når deres kunder bruker Banksync-applikasjonen "(...) bryter de avtalen de har inngått med banken, hvilket kan medføre at deres passord blir sperret og at kunden selv kan bli erstatningsansvarlig ved misbruk."

Vi har ennå ikke rukket å ta fullstendig stilling til Skandiabankens reaksjon, men vil snart komme tilbake med mer informasjon.

SpendChart anbefaler å aldri installere usignert programvare eller programvare fra en tilbyder du ikke stoler på.

Versjon 0.3.2: Installasjonsprogram Windows Kildekode
Versjon 0.2.1: Installasjonsprogram Windows Kildekode


(1) Om du får beskjed om at programmet ikke er signert og bruker Windows Vista kan det være nødvendig å laste ned Service Pack 2. Om du benytter Windows XP må du laste ned følgende oppdatering fra Microsoft: http://www.download.windowsupdate.com/msdownload/update/v3/static/trustedr/en/rootsupd.exe. For mer informasjon se http://support.microsoft.com/kb/931125.